1. Pracodawca
  2. Suwałki
  3. Mirage Tomasz Szyszko
Ocen
poleca firmę Opinie ()
Ocena ogólna pracodawcy

Mirage Tomasz Szyszko

Suwałki, ul. Teofila Noniewicza 57

Dodaj opinię, pomóż innym znaleźć dobrego pracodawcę

Wszystkie ( 0 ) Pozytywna ( 0 ) Neutralna ( 0 ) Negatywa ( 0 )

Użytkownik: Administrator

Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Pokaż więcej >
Czy opinia była pomocna? 0 0
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.

Rekrutacje prowadzone przez firmę:

Wszystkie (3) Aktualne ( 0 ) Archiwalne ( 3 )

Pokojowa/pokojowy

Suwałki
Wygasła: 30.11.2023
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
  • Utrzymywania porządku w pokojach hotelowych (68 pokoi)
  • korytarzach oraz pomieszczeniach wspólnych
  • znajdujących się na terenie Hotelu Szyszko. Hotel Szyszko*** to nowoczesny obiekt zlokalizowany 2 km od centrum miasta. Posiada 68 klimatyzowanych pokoi
  • sale bankietowo - konferencyjne
  • restaurację oraz Gabinet Masażu
  • strefę SPA z sauną suchą i parową
  • a także jacuzzi
Pokaż więcej >>
od 3 600 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Kelner/barman

Suwałki
Wygasła: 30.06.2022
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Obowiązki:
  • PRACODAWCA ZAINTERESOWANY ZATRUDNIENIEM OBYWATELI UKRAINY. Zapewnienie fachowej obsługi oraz nienaganny serwis
  • doradzanie klientom
  • informowanie ich o sposobach przyrządzania poszczególnych dań oraz napojów
  • sporządzanie i podawanie napojów oraz przekąsek
  • prowadzenie dokumentacji sprzedaży
  • dbałość o odpowiedni wystrój oraz dbałość powierzonego mienia
  • odpowiedzialność za jakość i dostępność serwowanych potraw we współpracy z szefem kuchni
Pokaż więcej >>
od 3 010 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Kucharz

Suwałki
Wygasła: 30.06.2022
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Obowiązki:
  • PRACODAWCA ZAINTERESOWANY ZATRUDNIENIEM OBYWATELI UKRAINY. Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami
  • racjonalne gospodarowanie towarem
  • minimalizowanie strat
  • dbanie o estetykę potraw
  • utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy
  • dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych
  • prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfikacji zajmowanego stanowiska
  • przestrzeganie systemu HACCP oraz terminów prowadzonej dokumentacji
  • nadzór nad gospodarką magazynową
  • składanie zamówień i odbiór dostaw
Pokaż więcej >>
od 3 010 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne