Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Opracowanie menu kuchni polskiej i wdrożenie restauracji i pubu
Przestrzeganie procedury operacyjnej lokali
Stworzenie silnego, zmotywowanego, zgranego i uśmiechniętego zespołu w kuchni
Zapewnienie comiesięcznej inwentury ilościowej i wartościowej lokalu
Zapewnienie zapasów żywności oraz innych produktów wg zasady FIFO (first in first out)
Utrzymanie właściwego poziomu zakupów jedzenia dla restauracji (food post) na ustalonym poziomie (zakupy brutto surowców żywnościowych do obrotów brutto na jedzeniu)
Kontrola właściwego funkcjonowania lokalu zgodnego z normami Sanepid i HACCP (check lista lokali i HACCP)
Kontrola czystości całego lokalu (check lista)
Organizacja pracy podległego zespołu i zapewnienie odpowiedniej ilości obsługi imprez i kontrola kuchni i produkcji kateringowej, tj. grafiki pracy, motywacja, praca zgodnie z wprowadzonymi zasadami
Regularna i proaktywna, przyjazna współpraca z kelnerami i barmanami oraz całym zespołem na kuchni i zmywaku
S. Regularna i proaktywna współpraca z działem marketingu i social media (FB, Linked In, instagram, tik tok) w zakresie tworzenia kontentu i reklamy naszej działalności
Budowa marki osobistej - Executive Chef ŻYWIEC
Udział w ogólnopolskich spotkaniach i konferencjach oraz wyjazdów motywacyjnych i szkoleniowych z innymi menadżerami i pracownikami sieci lokali JACKS BAR & RESTAURANT
Opracowanie menu kuchni polskiej i wdrożenie restauracji i piwiarni
Przestrzeganie procedury operacyjnej lokali
Stworzenie silnego, zmotywowanego, zgranego i uśmiechniętego zespołu w kuchni
Zapewnienie comiesięcznej inwentury ilościowej i wartościowej lokalu
Zapewnienie zapasów żywności oraz innych produktów wg zasady FIFO (first in first out)
Utrzymanie właściwego poziomu zakupów jedzenia dla restauracji (food post) na ustalonym poziomie (zakupy brutto surowców żywnościowych do obrotów brutto na jedzeniu)
Kontrola właściwego funkcjonowania lokalu zgodnego z normami Sanepid i HACCP (check lista lokali i HACCP)
Kontrola czystości całego lokalu (check lista)
Organizacja pracy podległego zespołu i zapewnienie odpowiedniej ilości obsługi imprez i kontrola kuchni i produkcji kateringowej, tj. grafiki pracy, motywacja, praca zgodnie z wprowadzonymi zasadami
Regularna i proaktywna, przyjazna współpraca z kelnerami i barmanami oraz całym zespołem na kuchni i zmywaku
S. Regularna i proaktywna współpraca z działem marketingu i social media (FB, Linked In, instagram, tik tok) w zakresie tworzenia kontentu i reklamy naszej działalności
Budowa marki osobistej - Executive Chef ŻYWIEC
Udział w ogólnopolskich spotkaniach i konferencjach oraz wyjazdów motywacyjnych i szkoleniowych z innymi menadżerami i pracownikami sieci lokali JACKS BAR & RESTAURANT