1. Pracodawca
  2. Warszawa
  3. A-GROSIK PRZETWÓRSTWO SPOŻYWCZE I HANDEL - J. TYMIŃSKI, I. MAJCHERCZYK, sp. j
Ocen
poleca firmę Opinie ()
Ocena ogólna pracodawcy

A-GROSIK PRZETWÓRSTWO SPOŻYWCZE I HANDEL - J. TYMIŃSKI, I. MAJCHERCZYK, sp. j

WARSZAWA, UL. HIEROGLIF 4

Dodaj opinię, pomóż innym znaleźć dobrego pracodawcę

Wszystkie ( 0 ) Pozytywna ( 0 ) Neutralna ( 0 ) Negatywa ( 0 )

Użytkownik: Administrator

Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Pokaż więcej >
Czy opinia była pomocna? 0 0
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.

Rekrutacje prowadzone przez firmę:

Wszystkie (7) Aktualne ( 0 ) Archiwalne ( 7 )

Specjalista / Specjalistka ds. technologii żywności

Szkolna 11, Wierzchowo (pow. człuchowski)
Wygasła: 22.03.2023
pełny etat
umowa o pracę
umowa zlecenie
praca stacjonarna
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
  • Nadzór technologiczny i organizacja procesów produkcyjnych na hali produkcyjnej
  • Wdrażanie rozwiązań mających na celu doskonalenie istniejących produktów oraz procesów produkcyjnych
  • Tworzenie dokumentacji technologicznej(specyfikacje, receptury, instrukcje technologiczne, etykiety , karty charakterystyki)
  • Nadzór i prowadzenie dokumentacji zgodnie z FSSC 22000 (HACCP, ISO22000)
  • Znajomość procedur ISO 22000, HACCP,BRC, prawa żywnościowego
  • Udział w kontroli jakości produktów – wyrobów gotowych , surowców i komponentów i nadzorze nad prawidłowym funkcjonowaniem systemów jakościowych
  • Śledzenie przepisów prawa żywnościowego
Pokaż więcej >>
od 6000 do 10000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Technolog do przetwórni owoców i warzyw

Wierzchowo (pow. człuchowski)
Wygasła: 27.09.2022
pełny etat
umowa o pracę
umowa zlecenie
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
  • Nadzór technologiczny i organizacja procesów produkcyjnych na hali produkcyjnej
  • Wdrażanie rozwiązań mających na celu doskonalenie istniejących produktów oraz procesów produkcyjnych
  • Tworzenie dokumentacji technologicznej(specyfikacje, receptury, instrukcje technologiczne, etykiety , karty charakterystyki)
  • Nadzór i prowadzenie dokumentacji zgodnie z FSSC 22000 (HACCP, ISO22000)
  • Znajomość procedur ISO 22000, HACCP,BRC, prawa żywnościowego
  • Udział w kontroli jakości produktów – wyrobów gotowych , surowców i komponentów i nadzorze nad prawidłowym funkcjonowaniem systemów jakościowych
  • Śledzenie przepisów prawa żywnościowego
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Dyrektor Przetwórni Owocowo Warzywnej

Wierzchowo (pow. człuchowski)
Wygasła: 25.09.2022
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
dyrektor
Obowiązki:
  • Kierowanie zakładem z zachowaniem celów ekonomicznych, terminów, wymogów jakościowych i rentowności
  • Nadzór i organizacja procesów produkcyjnych na hali produkcyjnej
  • Zarządzanie i koordynacja działalnością produkcyjną przedsiębiorstwa
  • Organizacja pracy i realizacja planów produkcyjnych
  • prowadzenie dokumentacji zgodnie z wymaganiami dla Zakładów Przetwórstwa Spożywczego
  • Wdrażanie rozwiązań mających na celu doskonalenie istniejących produktów oraz optymalizację procesów produkcyjnych
  • Prowadzenie i nadzór nad dokumentacją zgodnie z FSSC 22000 (HACCP,ISO22000)
  • Właściwe przygotowywanie i prowadzenie dokumentacji pod kątem przepisów sanitarnych, ochrony środowiska , bhp i udział we wszystkich kontrolach
  • Udział w kontroli jakości produktów i nadzorze nad prawidłowym funkcjonowaniem systemów jakościowych
  • Nadzorowanie pracy oraz przekazywanie celów dla poszczególnych osób zajmujących się produkcją i planowaniem, logistyką i magazynem, jakością oraz utrzymaniem ruchu
  • Śledzenie wszelkich przepisów dotyczących funkcjonowania zakładu przetwórstwa spożywczego i ich odpowiednie wdrażanie
  • Inicjowanie działań związanych z obniżaniem kosztów działalności a także podnoszenia jakości wyrobów i wydajności produkcji
  • Inicjowanie i wdrażanie zmian organizacyjnych, metod i kierunków działania zakładu, ulepszenia organizacji i metod pracy
  • Rozwiązywanie bieżących problemów natury technicznej, organizacyjnej i personalnej
  • Monitorowanie i analizowanie wyników działania firmy, proponowanie i wdrażanie rozwiązań
  • Aktywne wspieranie, rozwijanie i motywowanie podległych pracowników w celu osiągnięcia celów przedsiębiorstwa i wytycznych produkcyjnych
Pokaż więcej >>
od 10000 do 17000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Specjalista ds. jakości i bezpieczeństwa żywności

Szkolna 11, Wierzchowo (pow. człuchowski)
Wygasła: 17.09.2022
pełny etat
umowa o pracę
umowa zlecenie
praca stacjonarna
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
  • nadzór i organizacja procesów produkcyjnych na hali produkcyjnej
  • prowadzenie dokumentacji zgodnie z FSSC 22000 (HACCP, ISO22000)
  • znajomość procedur ISO 22000, HACCP, prawa żywnościowego
  • udział w kontroli jakości produktów i nadzorze nad prawidłowym funkcjonowaniem systemów jakościowych
  • śledzenie przepisów prawa żywnościowego
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Technolog specjalista ds. jakości i bezpieczeństwa żywności

Wierzchowo (pow. człuchowski)
Wygasła: 10.07.2022
pełny etat
umowa o pracę
umowa zlecenie
praca stacjonarna
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
  • nadzór i organizacja procesów produkcyjnych na hali produkcyjnej
  • wdrażanie rozwiązań mających na celu doskonalenie istniejących produktów oraz procesów produkcyjnych
  • tworzenie dokumentacji technologicznej(specyfikacje, receptury, instrukcje technologiczne)
  • prowadzenie dokumentacji zgodnie z FSSC 22000 (HACCP, ISO22000)
  • znajomość procedur ISO 22000, HACCP, prawa żywnościowego
  • udział w kontroli jakości produktów i nadzorze nad prawidłowym funkcjonowaniem systemów jakościowych
  • śledzenie przepisów prawa żywnościowego
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Technolog specjalista ds. jakości i bezpieczeństwa żywności

Szkolna 11, Wierzchowo (pow. człuchowski)
Wygasła: 16.04.2022
pełny etat
umowa o pracę
umowa zlecenie
praca stacjonarna
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
  • nadzór i organizacja procesów produkcyjnych na hali produkcyjnej
  • wdrażanie rozwiązań mających na celu doskonalenie istniejących produktów oraz procesów produkcyjnych
  • tworzenie dokumentacji technologicznej(specyfikacje, receptury, instrukcje technologiczne)
  • prowadzenie dokumentacji zgodnie z FSSC 22000 (HACCP, ISO22000)
  • znajomość procedur ISO 22000, HACCP, prawa żywnościowego
  • udział w kontroli jakości produktów i nadzorze nad prawidłowym funkcjonowaniem systemów jakościowych
  • śledzenie przepisów prawa żywnościowego
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Technolog Przetwórstwa Spożywczego

Wierzchowo (pow. człuchowski)
Wygasła: 21.12.2018
Specjalista
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Work or Not - Sprawdź pracodawcę i wybierz mądrze!

Jakie jest Twoja opinia na temat pracy w firmie "A-GROSIK PRZETWÓRSTWO SPOŻYWCZE I HANDEL - J. TYMIŃSKI, I. MAJCHERCZYK, SPÓŁKA JAWNA", podziel się opinią i pomóż innym.