1. Pracodawca
  2. Gdańsk
  3. RESTAURACJA TAM GDZIE ZAWSZE MAREK POLASIK
Ocen
poleca firmę Opinie ()
Ocena ogólna pracodawcy

RESTAURACJA TAM GDZIE ZAWSZE MAREK POLASIK

Gdańsk, ul. Chmielna 72/1

Dodaj opinię, pomóż innym znaleźć dobrego pracodawcę

Wszystkie ( 0 ) Pozytywna ( 0 ) Neutralna ( 0 ) Negatywa ( 0 )

Użytkownik: Administrator

Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Pokaż więcej >
Czy opinia była pomocna? 0 0
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.

Rekrutacje prowadzone przez firmę:

Wszystkie (5) Aktualne ( 0 ) Archiwalne ( 5 )

Pomoc kuchenna/Młodszy kucharz

Gdańsk
Wygasła: 18.10.2023
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Obowiązki:
  • Pomoc przy przygotowaniu potraw
  • mycie naczyń
  • obieranie warzyw. Przygotowywanie posiłków - możliwe rozwijanie umiejętności i przyuczenie do pracy na stanowisku kucharz/pizzerman. Praca zgodnie grafikiem ustalonym z pracodawcą
Pokaż więcej >>
od 23,5 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Pomoc kuchenna/Młodszy kucharz

Gdańsk
Wygasła: 14.09.2023
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Obowiązki:
  • Pomoc przy przygotowaniu potraw
  • mycie naczyń
  • obieranie warzyw. Przygotowywanie posiłków - możliwe rozwijanie umiejętności i przyuczenie do pracy na stanowisku kucharz/pizzerman. Praca zgodnie grafikiem ustalonym z pracodawcą
Pokaż więcej >>
od 23,5 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Kucharz/Pizzerman

Gdańsk
Wygasła: 23.07.2022
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Obowiązki:
  • Prezentacja potraw w formie zgodnej ze standardami firmy
  • przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami
  • racjonalne gospodarowanie towarem
  • minimalizowanie strat
  • dbanie o odpowiednią estetykę potraw
  • utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy
  • dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych
  • prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska
  • informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach
  • zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków
  • w szczególności zaś o stanie ich świeżości
  • brakach magazynowych
  • potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych
  • odpowiednie przechowywanie produktów. Praca zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą
Pokaż więcej >>
od 19,7 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Kucharz/Pizzerman

Gdańsk
Wygasła: 19.06.2022
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Obowiązki:
  • Prezentacja potraw w formie zgodnej ze standardami firmy
  • przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami
  • racjonalne gospodarowanie towarem
  • minimalizowanie strat
  • dbanie o odpowiednią estetykę potraw
  • utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy
  • dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych
  • prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska
  • informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach
  • zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków
  • w szczególności zaś o stanie ich świeżości
  • brakach magazynowych
  • potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych
  • odpowiednie przechowywanie produktów. Praca zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą
Pokaż więcej >>
od 19,7 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Kucharz/Pizzerman

Gdańsk
Wygasła: 20.05.2022
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Obowiązki:
  • zakres: - prezentacja potraw w formie zgodnej ze standardami firmy
  • - przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami
  • - racjonalne gospodarowanie towarem
  • - minimalizowanie strat
  • - dbanie o odpowiednią estetykę potraw
  • - utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy
  • - dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych
  • - prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska
  • - informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach
  • - zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków
  • w szczególności zaś o stanie ich świeżości
  • brakach magazynowych
  • potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych
  • odpowiednie przechowywanie produktów
Pokaż więcej >>
od 19,7 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne