1. Pracodawca
  2. Warszawa
  3. JABŁOŃ - LAKE RESORT sp. z o.o.
Ocen
poleca firmę Opinie ()
Ocena ogólna pracodawcy

JABŁOŃ - LAKE RESORT sp. z o.o.

WARSZAWA, UL. KOMITETU OBRONY ROBOTNIKÓW 24

Dodaj opinię, pomóż innym znaleźć dobrego pracodawcę

Wszystkie ( 0 ) Pozytywna ( 0 ) Neutralna ( 0 ) Negatywa ( 0 )

Użytkownik: Administrator

Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Pokaż więcej >
Czy opinia była pomocna? 0 0
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.

Rekrutacje prowadzone przez firmę:

Wszystkie (2) Aktualne ( 0 ) Archiwalne ( 2 )

Kierownik Recepcji

Pisz
Wygasła: 25.03.2022
pełny etat
umowa zlecenie
kontrakt B2B
praca stacjonarna
kierownik / koordynator
Obowiązki:
  • Kontrola właściwego obiegu dokumentów
  • Dokonywanie rezerwacji dla gości indywidualnych i grupowych
  • Współtworzenie pakietów pobytowych dla gości indywidualnych (wraz z działem Sprzedaży)
  • Ścisła współpraca z innymi działami - w szczególności z Działem Sprzedaży i Księgowością
  • Przygotowywanie list zadań dla działów Houskeepingu i działu Technicznego na cotygodniowych spotkaniach managerów działów
  • Dbałość o wysoką jakość świadczonych usług i utrzymanie standardów na wysokim poziomie
  • Monitorowanie i dbanie o możliwie najwyższe wskaźniki satysfakcji Gości (odpowiadanie na opinie w serwisach Booking, Trip Advisor etc.)
Pokaż więcej >>
od 4500 do 5400 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Sous Chef

Pisz
Wygasła: 25.03.2022
pełny etat
umowa zlecenie
kontrakt B2B
praca stacjonarna
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
  • Wspomaganie pracy Szefa Kuchni
  • Organizacja pracy kuchni na swojej zmianie
  • Zarządzanie zespołem na swojej zmianie
  • Zamawianie surowców i towarów oraz przyjmowanie dostaw
  • Ograniczanie strat i zużycia surowców
  • Tworzenie nowych receptur z uwzględnieniem atrakcyjności potraw i optymalizacji food cost’u
  • Nadzór nad utrzymaniem wysokiej jakości i ekspozycji dań a la carte, a także dań bufetowych
  • Stała kontrola procedur, receptur oraz parametrów technologicznych
  • Egzekwowanie przestrzegania norm higienicznych i przepisów BHP
Pokaż więcej >>
od 23 do 26 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne