Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (6)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 6 )
Instruktor
Jawornik
Wygasła: 22.09.2023
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
- przeprowadzanie szkoleń na stanowiskach pracowniczych zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald's
- prowadzenie dokumentacji przeprowadzonych szkoleń zgodnie z procedurami
- obszar produkcji: praca przy grillu
frytownicach
tosterach oraz garnirowaniu
uzupełnianie zapasów
przygotowywanie produktów(np. kanapek
sałatek
deserów) i półproduktów
utrzymywanie w czystości pomieszczeń
urządzeń
sprzętów
narzędzi i naczyń
- obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących
obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się
przyjmowanie
zestawianie i wydawanie zamówień
uzupełnianie zapasów
utrzymywanie w czystości pomieszczeń
urządzeń
sprzętów
narzędzi i naczyń
- prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu
- sala restauracyjna: prace porządkowe
utrzymywanie w czystości pomieszczeń
sprzętów i części sanitarnej
- prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy
- wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy
narzędzi i naczyń
- obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących
obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się
przyjmowanie
zestawianie i wydawanie zamówień
uzupełnianie zapasów
utrzymywanie w czystości pomieszczeń
urządzeń
sprzętów
narzędzi i naczyń
- prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu
- sala restauracyjna: prace porządkowe
utrzymywanie w czystości pomieszczeń
sprzętów i części sanitarnej
- prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy
- wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy
narzędzi i naczyń
- obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących
obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się
przyjmowanie
zestawianie i wydawanie zamówień
uzupełnianie zapasów
utrzymywanie w czystości pomieszczeń
urządzeń
sprzętów
narzędzi i naczyń
- prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu
- sala restauracyjna: prace porządkowe
utrzymywanie w czystości pomieszczeń
sprzętów i części sanitarnej
- prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy
- wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy
narzędzi i naczyń
- obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących
obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się
przyjmowanie
zestawianie i wydawanie zamówień
uzupełnianie zapasów
utrzymywanie w czystości pomieszczeń
urządzeń
sprzętów
narzędzi i naczyń
- prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu
- sala restauracyjna: prace porządkowe
utrzymywanie w czystości pomieszczeń
sprzętów i części sanitarnej
- prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy
- wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy
- zarządzenie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi w McDonald s procedurami operacyjnymi
personalnymi
szkolenie i ochrona środowiska:
- ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji:
- kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji
obszar sprzedaży
zaplecze
sala restauracji i teren zewnętrzny:
- wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i procedurami obowiązującymi w McDonald's
- sporządzenie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji: obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji w razie potrzeby:
- wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy
w tym także odpowiedzialność za powierzony obszar funkcjonowania restauracji
- przeprowadzanie szkoleń na stanowiskach pracowniczych zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald's
- prowadzenie dokumentacji przeprowadzonych szkoleń zgodnie z procedurami
- obszar produkcji: praca przy grillu
frytownicach
tosterach oraz garnirowaniu
uzupełnianie zapasów
przygotowywanie produktów(np. kanapek
sałatek
deserów) i półproduktów
utrzymywanie w czystości pomieszczeń
urządzeń
sprzętów
narzędzi i naczyń
- obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących
obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się
przyjmowanie
zestawianie i wydawanie zamówień
uzupełnianie zapasów
utrzymywanie w czystości pomieszczeń
urządzeń
sprzętów
narzędzi i naczyń
- prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu
- sala restauracyjna: prace porządkowe
utrzymywanie w czystości pomieszczeń
sprzętów i części sanitarnej
- prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy
- wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy