1. Pracodawca
  2. Wołomin
  3. GreenBox Damian Kaczmarek
Ocen
poleca firmę Opinie ()
Ocena ogólna pracodawcy

GreenBox Damian Kaczmarek

Wołomin, ul. Kiejstuta 16

Dodaj opinię, pomóż innym znaleźć dobrego pracodawcę

Wszystkie ( 0 ) Pozytywna ( 0 ) Neutralna ( 0 ) Negatywa ( 0 )

Użytkownik: Administrator

Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Pokaż więcej >
Czy opinia była pomocna? 0 0
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.

Rekrutacje prowadzone przez firmę:

Wszystkie (3) Aktualne ( 0 ) Archiwalne ( 3 )

Pracownik ds. marketingu i reklamy w cateringu pudełkowym

Kobyłka
Wygasła: 22.10.2022
pełny etat
umowa o pracę
umowa zlecenie
kontrakt B2B
umowa o staż / praktyki
praca stacjonarna
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
  • budowanie lokalnej świadomości marki poprzez nawiązanie współpracy z okolicznymi klubami, siłowniami, szkołami etc.,
  • koordynowanie akcji marketingowych (degustacji, promocji, konkursów),
  • przygotowywanie prezentacji z zebranych na akcjach materiałów w formie newslettera,
  • współtworzenie strategii marketingowej firmy,
  • kreatywne działania na rzecz rozwoju firmy
Pokaż więcej >>
od 5000 do 8000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Młodszy Kucharz - catering dietetyczny

Kobyłka
Wygasła: 17.02.2022
pełny etat
umowa zlecenie
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
Obowiązki:
  • przygotowanie posiłków zgodnie z recepturą szefa kuchni,
  • dbanie o najwyższą jakość i smak produktów,
  • dbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dań,
  • właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi,
  • bezpieczna obsługa maszyn produkcyjnych,
  • dbanie o porządek na stanowisku pracy
Pokaż więcej >>
od 4000 do 6000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Młodszy Dietetyk - catering pudełkowy

Napoleona 7, Kobyłka
Wygasła: 11.02.2022
pełny etat
umowa zlecenie
kontrakt B2B
praca stacjonarna
młodszy specjalista (Junior)
Obowiązki:
  • nadzorowanie procesu produkcji;
  • współpraca z głównym dietetykiem, szefem kuchni i działem zamówień;
  • współtworzenie menu dla różnych rodzajów diet oraz modyfikowanie ich pod kątem kaloryczności oraz zawartości makroskładników;
  • przygotowywanie i udoskonalanie receptur dla poszczególnych diet;
  • konsultacje dietetyczne z klientem;
Pokaż więcej >>
od 4000 do 6000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne