Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (2)Aktualne ( 1 )Archiwalne ( 1 )
Intendent k/m
Warszawa
Ważna do: 22.05.2024
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
układanie jadłospisów zgodnie z obowiązującymi normami
zamawianie produktów spożywczych
nadzorowanie stanu magazynu
monitorowanie kosztów i opłat
prowadzenie dokumentacji
rozliczanie faktur żywieniowych; znajomość zasad zamówień publicznych i stosowanie ich w praktyce
współpraca z organem prowadzącym w zakresie organizacji zamówień publicznych; obsługa programu magazynowo żywieniowego; przestrzeganie wytycznych i przepisów dotyczących higieny
bezpieczeństwa żywności oraz odpowiednich standardów sanitarnych i HACCP; zapewnienie odpowiednich zapasów żywnościowych i artykułów potrzebnych do przygotowania posiłków - udział w pracach komisji inwentaryzacyjnych i likwidacyjnych; ścisła współpraca z szefem kuchni; nadzorowanie sporządzania posiłków i przydzielania porcji żywnościowych; przestrzeganie dziennej stawki żywieniowej i terminów przydatności do spożycia artykułów znajdujących się w magazynie oraz właściwe ich przechowywanie; Wykonywanie innych czynności zleconych przez dyrektora przedszkola wynikających z organizacji pracy w placówce
Zaopatrywanie przedszkola w artykuły żywnościowe - Rozliczanie faktur i terminowe przekazywanie ich do działu księgowości - Sporządzanie jadłospisów - Nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem kuchni
przygotowaniem i porcjowaniem posiłków - Przestrzeganie dziennej normy żywieniowej i terminów przydatności do spożycia artykułów znajdujących się w magazynie oraz właściwe ich przechowywanie - Prowadzenie magazynu i dokumentacji magazynowej zgodnie z obowiązującymi przepisami - Prowadzenie kartotek i raportów żywieniowych
z rozliczeniem ceny wydawanych posiłków - Rozliczanie stanów magazynowych i dokonywanie rozliczeń wydawanych posiłków - współpraca z Dzielnicowym Biurem Finansów Oświaty - Przestrzeganie
opracowywanie
prowadzenie dokumentacji HACCP - Utrzymanie czystości na zajmowanym stanowisku
w tym utrzymanie porządku i wymogów sanitarnych w magazynach żywnościowych