Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (6)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 6 )
kucharz
Legionowo
Wygasła: 31.01.2024
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Pobieranie produktów z magazynu żywnościowego zgodnie z zapotrzebowaniem żywnościowym od intendenta na dany dzień i każdorazowe potwierdzenie własnoręcznym podpisem na „Raporcie Żywieniowym”. Przyrządzanie
wraz z przydzielonym jej personelem
posiłków zgodnie z obowiązującym jadłospisem i zasadami technologii. Przestrzeganie zachowania zasad i procedur HCCP
GHP
GMP i instruowanie podległych pracowników kuchni. Prowadzenie dokumentacji związanej z HCCP. Kierowanie pracą pomocy kuchennych. Dbałość o urozmaicenie potraw
uczestniczenie w planowaniu jadłospisów
podawanie posiłków higienicznie i estetycznie. Codzienne
całkowite zużywanie pobranych z magazynów produktów. Codzienne pobieranie i właściwe przechowywanie próbek żywnościowych. I inne czynności
owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie
obieranie
czyszczenie).
2. Rozdrabnianie mięsa
warzyw
owoców i innych surowców z uwzględnieniem wymogów technologii i instrukcji obsługi maszyn gastronomicznych.
3. Przygotowanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki i oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi.
4. Pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków.
5. Utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy
przestrzeganie zasad higieniczno- sanitarnych
BHP
HACCP i ppoż. oraz dyscypliny pracy.
6. Mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego.
7. Sprzątanie magazynów żywnościowych
kuchni
obieralni
zmywalni
łazienki
pokoju do przebierania
szafek ze sprzętem kuchennym
pranie ścierek.
8. Odpowiedzialność materialna za naczynia i sprzęt znajdujący się w kuchni.
9. Praca w kuchni w czystym
białym fartuchu i nakryciu głowy.
10. Zgłaszanie intendentowi przedszkola lub dyrektorowi wszelkich zauważonych zagrożeń.
11. W okresie wakacji praca wg. harmonogramu ustalonego przez dyrektora.
12. Zgodne działanie ze wszystkimi pracownikami Zespołu Szkolno- Przedszkolnego Nr 3.
13. Wykonywanie innych poleceń zleconych przez dyrektora
owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie
obieranie
czyszczenie). Rozdrabnianie mięsa
warzyw
owoców i innych surowców z uwzględnieniem wymogów technologii i instrukcji obsługi maszyn gastronomicznych. Przygotowanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki i oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi. Pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków. Utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy
przestrzeganie dyscypliny pracy. Mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego. Sprzątanie magazynów żywnościowych
kuchni
obieralni
zmywalni
łazienki
pokoju do przebierania
szafek ze sprzętem kuchennym
pranie ścierek. Odpowiedzialność materialna za naczynia i sprzęt znajdujący się w kuchni. Praca w kuchni w czystym
białym fartuchu i nakryciu głowy. Zgłaszanie intendentowi przedszkola lub dyrektorowi wszelkich zauważonych zagrożeń. W okresie wakacji praca wg. harmonogramu ustalonego przez dyrektora. Zgodne działanie ze wszystkimi pracownikami Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 3. Wykonywanie innych poleceń zleconych przez dyrektora
Codzienne zamiatanie i zmywanie podłóg. Codzienna dbałość
odkurzanie dywanów. Codzienne wycieranie kurzu z parapetów
mebli
stolików i innych sprzętów znajdujących się w przydzielonym odcinku pracy. Codzienne opróżnianie pojemników na śmieci i ich dezynfekcja. Codzienne mycie tablic zielonych pisanych kredą w przydzielonch salach lekcyjnych. Codzienne wietrzenie sal lekcyjnych i korytarzy. Codzienne mycie umywalek
sedesów
pisuarów
glazury
posadzek oraz dezynfekcja muszli znajdujących się w przydzielonym odcinku pracy. Po zakończeniu pracy zamykanie okien i drzwi
uszkodzeniach w razie jego nieobecności dyrektorowi szkoły o zauważonych uszkodzeniach mebli i powierzonego sprzętu oraz narzędzi pracy. Dokładne czyszczenie
pastowanie
froterowanie podłóg raz w tygodniu. Odkurzanie ścian
sufitów
miejsc trudno dostępnych
obrazów
plansz itp
raz w miesiącu. Mycie okien
gablot
przeszklonych szaf itp
raz na kwartał. Wykonywanie innych poleceń dyrektora szkoły i bezpośredniego przełożonego
owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie
obieranie
czyszczenie).
2.Rozdrabnianie mięsa
warzyw
owoców i innych surowców z uwzględnieniem wymogów technologii
i instrukcji obsługi maszyn gastronomicznych.
3.Przygotowanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki i oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi.
4.Pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków.
5.Utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy
przestrzeganie zasad higieniczno- sanitarnych
BHP
HACCP i ppoż. oraz dyscypliny pracy.
6.Mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego.
7.Sprzątanie magazynów żywnościowych
kuchni
obieralni
zmywalni
łazienki
pokoju do przebierania
szafek ze sprzętem kuchennym
pranie ścierek.
8.Odpowiedzialność materialna za naczynia i sprzęt znajdujący się w kuchni.
9.Praca w kuchni w czystym
białym fartuchu
i nakryciu głowy.
10.Zgłaszanie intendentowi przedszkola lub dyrektorowi wszelkich zauważonych zagrożeń.
11.W okresie wakacji praca wg. harmonogramu ustalonego przez dyrektora.
12.Zgodne działanie ze wszystkimi pracownikami Zespołu Szkolno- Przedszkolnego Nr 3.
13.Wykonywanie innych poleceń zleconych przez dyrektora