Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (227)Aktualne ( 27 )Archiwalne ( 200 )
Sprzedawca działu mięsno - wędliniarskiego
Siedlce
Ważna do: 15.05.2024
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy
dbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso
wędliny
sery itp. i monitorowanie terminów przydatności do spożycia
aktywna sprzedaż produktów
dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy.
Praca w systemie II zmianowym: 06.00-14.00
14.00-22.00.
Długość okresu próbnego ustalona zostanie indywidualnie w trakcie rozmowy wstępnej z kandydatem.
Oferta do sklepów w Siedlcach (ul. Kazimierzowska 7)
Zapewnienie profesjonalnej obsługi klientów zgodnie ze standardami firmy
dbałość o właściwą ekspozycję produktów oraz monitorowanie terminów przydatności do spożycia. Praca w systemie II zmianowym: 06.00-14.00
14.00-22.00.
Długość okresu próbnego ustalona zostanie indywidualnie w trakcie rozmowy wstępnej z kandydatem.
Oferta do sklepów w Siedlcach (ul. Warszawska 133
Praca fizyczna polegająca na przygotowaniu dużej ilości towaru do wysyłki na sklepy:
- przygotowanie surowców drobiowych do przerobu
-obsługa urządzeń wykorzystywanych do przerobu
- współpraca w zadaniach związanych z rozbiorem i porcjowaniem drobiu
- prace porządkowe na terenie Zakładu Rozbioru Drobiu.
Praca w systemie I zmianowym: 14.00-22.00 od poniedziałku do piątku (wolne weekendy).
Długość okresu próbnego ustalona zostanie indywidualnie w trakcie rozmowy wstępnej z kandydatem
Zapewnienie profesjonalnej obsługi klientów zgodnie ze standardami firmy
dbałość o właściwą ekspozycję produktów oraz monitorowanie terminów przydatności do spożycia. Praca w systemie II zmianowym: 06.00-14.00
14.00-22.00.
Długość okresu próbnego ustalona zostanie indywidualnie w trakcie rozmowy wstępnej z kandydatem.
Oferta do sklepów w Siedlcach (ul. Warszawska)
Zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy
dbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso
wędliny
sery itp. i monitorowanie terminów przydatności do spożycia
aktywna sprzedaż produktów
dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy.
Praca w systemie II zmianowym: 06.00-14.00
14.00-22.00.
Długość okresu próbnego ustalona zostanie indywidualnie w trakcie rozmowy wstępnej z kandydatem.
Oferta do sklepów w Siedlcach (ul. Kazimierzowska
Praca fizyczna polegająca na przygotowaniu dużej ilości towaru do wysyłki na sklepy:
- przygotowanie surowców drobiowych do przerobu
-obsługa urządzeń wykorzystywanych do przerobu
- współpraca w zadaniach związanych z rozbiorem i porcjowaniem drobiu
- prace porządkowe na terenie Zakładu Rozbioru Drobiu.
Praca w systemie I zmianowym: 14.00-22.00 od poniedziałku do piątku (wolne weekendy).
Długość okresu próbnego ustalona zostanie indywidualnie w trakcie rozmowy wstępnej z kandydatem
odpowiednie rozlokowanie towarów na terenie magazynu
utrzymanie porządku w miejscu pracy
współpraca w zadaniach z pozostałym personelem sklepu.
Praca w systemie II zmianowym (06.00-14.00
14.00 -22.00) - sklep TOPAZ w Siedlcach na ul. Sokołowskiej.
Długość okresu próbnego ustalona zostanie indywidualnie w trakcie rozmowy wstępnej z kandydatem
Zapewnienie profesjonalnej obsługi klientów zgodnie ze standardami firmy
dbałość o właściwą ekspozycję produktów oraz monitorowanie terminów przydatności do spożycia. Praca w systemie II zmianowym: 06.00-14.00
14.00-22.00.
Długość okresu próbnego ustalona zostanie indywidualnie w trakcie rozmowy wstępnej z kandydatem.
Oferta do sklepów w Siedlcach (ul. Sokołowska 47
Zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy
dbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso
wędliny
sery itp. i monitorowanie terminów przydatności do spożycia
aktywna sprzedaż produktów
dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy.
Praca w systemie II zmianowym: 06.00-14.00
14.00-22.00.
Długość okresu próbnego ustalona zostanie indywidualnie w trakcie rozmowy wstępnej z kandydatem.
Oferta do sklepów w Siedlcach (ul. Kazimierzowska
Praca fizyczna polegająca na przygotowaniu dużej ilości towaru do wysyłki na sklepy:
- przygotowanie surowców drobiowych do przerobu
-obsługa urządzeń wykorzystywanych do przerobu
- współpraca w zadaniach związanych z rozbiorem i porcjowaniem drobiu
- prace porządkowe na terenie Zakładu Rozbioru Drobiu.
Praca w systemie I zmianowym: 14.00-22.00 od poniedziałku do piątku (wolne weekendy).
Długość okresu próbnego ustalona zostanie indywidualnie w trakcie rozmowy wstępnej z kandydatem
Zapewnienie profesjonalnej obsługi klientów zgodnie ze standardami firmy
dbałość o właściwą ekspozycję produktów oraz monitorowanie terminów przydatności do spożycia. Praca w systemie II zmianowym: 06.00-14.00
14.00-22.00.
Długość okresu próbnego ustalona zostanie indywidualnie w trakcie rozmowy wstępnej z kandydatem.
Oferta do sklepów w Siedlcach (Sokołowska 157)
- podejmowanie działań prewencyjnych w celu zabezpieczenia sklepu przed kradzieżami oraz przed niszczeniem mienia
- podejmowania interwencji po zaobserwowaniu próby kradzieży towaru czy niszczenia mienia
- dbałość o bezpieczeństwo utargów z kasetek i wsparcie kasjerek w drodze na kasę oraz z kasy do biura sklepu
- monitorowanie wnoszonych na teren sklepu przez pracowników/klientów produktów czy toreb
- zbieranie koszyków spod kas i odstawianie ich na stolik oraz odprowadzanie wózków na miejsce
- współpraca w wybranych zadaniach porządkowych z pozostałym personelem sklepu i realizowanie zadań zleconych przez kadrę zarządzającą sklepem
Praca w systemie II zmianowym (również w weekendy) od godz. 06.00
od 27,7 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Magazynier - kierowca
Stare Opole
Wygasła: 07.02.2024
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
- codzienny odbiór towaru z Centrum Logistycznego Produktów Świeżych w Starym Opolu k. Siedlec
- dostarczanie produktów spożywczych ze sklepów sieci Topaz do punktów gastronomicznych na terenie Siedlec i okolic
- współpraca w zadaniach magazynierskich (m.in.: szykowanie i sprawdzanie towaru
zadania związane z pakowaniem i załadunkiem i inne we współpracy z magazynierem/pracownikiem sklepu)
Praca w systemie I lub II zmianowym
godziny pracy do ustalenia z pracodawcą.
Długość okresu próbnego ustalona zostanie indywidualnie w trakcie rozmowy wstępnej z kandydatem
- podejmowanie działań prewencyjnych w celu zabezpieczenia sklepu przed kradzieżami oraz przed niszczeniem mienia
- podejmowania interwencji po zaobserwowaniu próby kradzieży towaru czy niszczenia mienia
- dbałość o bezpieczeństwo utargów z kasetek i wsparcie kasjerek w drodze na kasę oraz z kasy do biura sklepu
- monitorowanie wnoszonych na teren sklepu przez pracowników/klientów produktów czy toreb
- zbieranie koszyków spod kas i odstawianie ich na stolik oraz odprowadzanie wózków na miejsce
- współpraca w wybranych zadaniach porządkowych z pozostałym personelem sklepu i realizowanie zadań zleconych przez kadrę zarządzającą sklepem
Praca w systemie II zmianowym (również w weekendy) od godz. 06.00
od 23,5 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Sprzedawca działu mięsno - wędliniarskiego
Siedlce
Wygasła: 29.12.2023
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy
dbałość o właściwą ekspozycję towarów na dziale świeżym - mięso
wędliny
sery itp. i monitorowanie terminów przydatności do spożycia
aktywna sprzedaż produktów
dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy.
Praca w systemie II zmianowym: 06.00-14.00
14.00-22.00.
Długość okresu próbnego ustalona zostanie indywidualnie w trakcie rozmowy wstępnej z kandydatem.
Oferta do sklepów w Siedlcach (ul. Sokołowska)
Zapewnienie profesjonalnej obsługi klientów zgodnie ze standardami firmy
dbałość o właściwą ekspozycję produktów oraz monitorowanie terminów przydatności do spożycia. Praca w systemie II zmianowym: 06.00-14.00
14.00-22.00.
Długość okresu próbnego ustalona zostanie indywidualnie w trakcie rozmowy wstępnej z kandydatem.
Oferta do sklepów w Siedlcach (ul. Janowska
Zapewnienie profesjonalnej obsługi klientów zgodnie ze standardami firmy
dbałość o właściwą ekspozycję produktów oraz monitorowanie terminów przydatności do spożycia. Praca w systemie II zmianowym: 06.00-14.00
14.00-22.00.
Długość okresu próbnego ustalona zostanie indywidualnie w trakcie rozmowy wstępnej z kandydatem.
Oferta do sklepu w Siedlcach (ul. Armii Krajowej)
odpowiednie rozlokowanie towarów na terenie magazynu
utrzymanie porządku w miejscu pracy
współpraca w zadaniach z pozostałym personelem sklepu.
Praca w systemie II zmianowym (06.00-14.00
14.00 -22.00) - sklep TOPAZ w Siedlcach na ul. Sokołowskiej.
Długość okresu próbnego ustalona zostanie indywidualnie w trakcie rozmowy wstępnej z kandydatem
- podejmowanie działań prewencyjnych w celu zabezpieczenia sklepu przed kradzieżami oraz przed niszczeniem mienia
- podejmowania interwencji po zaobserwowaniu próby kradzieży towaru czy niszczenia mienia
- dbałość o bezpieczeństwo utargów z kasetek i wsparcie kasjerek w drodze na kasę oraz z kasy do biura sklepu
- monitorowanie wnoszonych na teren sklepu przez pracowników/klientów produktów czy toreb
- zbieranie koszyków spod kas i odstawianie ich na stolik oraz odprowadzanie wózków na miejsce
- współpraca w wybranych zadaniach porządkowych z pozostałym personelem sklepu i realizowanie zadań zleconych przez kadrę zarządzającą sklepem
Praca w systemie II zmianowym (również w weekendy) od godz. 06.00
od 23,5 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Specjalista ds. kontroli jakości owoców i warzyw
Warszawska 55, Stare Opole (pow. siedlecki)
Wygasła: 24.11.2023
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
praca stacjonarna
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
przyjmowanie dostaw owoców i warzyw do Centrum Logistycznego Produktów Świeżych zgodnie z określoną specyfikacją
weryfikacja jakościowa i ilościowa dostawy od producenta oraz bieżąca kontrola jakościowa owoców i warzyw na Magazynie
dbałość o zapewnienie właściwej jakości produktów przygotowywanych do wysyłki na sklepy
współpraca w kwestiach reklamacyjnych oraz zgłaszanie rekomendacji, dotyczących monitorowanego asortymentu oraz współpracy z dostawcami
szkolenie pracowników magazynu w zakresie kontroli jakości owoców i warzyw
sporządzanie protokołów kontroli jakości dostawy/raportów przyjęcia owoców i warzyw
efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem
zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości oraz bezpośredni kontakt z Gośćmi (przygotowanie oferty, spotkania) w zakresie wszelkich zapytań dotyczących organizacji przyjęć okolicznościowych i eventów firmowych
prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi kelnerskiej oraz dbałość o właściwe wdrożenie nowych pracowników do pracy
współorganizowanie działań marketingowych oraz promowanie i reprezentowanie restauracji
skuteczna współpraca z Szefem Kuchni w zakresie zarządzania ofertą gastronomiczną restauracji
dbałość o właściwy poziom wyników finansowych restauracji, w tym o właściwy foodcoast obszaru restauracyjnego
nadzór nad bieżącą rachunkowością działalności i przygotowaniem dokumentacji rozliczeniowo-księgowej dla działu księgowego w ramach PHU TOPAZ Sp. z o.o
współpraca w zakresie usług gastronomicznych i konferencyjnych z Dyrektorem Hotelu&Spa Hetman w Siedlcach
realizacja celów zakupowych dot. owoców i warzyw, zgodnie z określoną polityką zakupową sieci Topaz
odpowiedzialność za zapewnienie ciągłości asortymentowej w podległej kategorii produktów oraz nadzór nad jakością kupowanego asortymentu
bieżące monitorowanie rynku w zakresie dostawców owoców i warzyw oraz analiza trendów w przydzielonej kategorii
prowadzenie negocjacji handlowych z dostawcami owoców i warzyw
koordynowanie procesów, związanych z promocjami dla Klientów czy ekspozycjami we współpracy z Działem Operacyjnym, Działem Zarządzania Kategorią i Działem Marketingu
efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem
zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości oraz bezpośredni kontakt z Gośćmi (przygotowanie oferty, spotkania) w zakresie wszelkich zapytań dotyczących organizacji przyjęć okolicznościowych i eventów firmowych
prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi kelnerskiej oraz dbałość o właściwe wdrożenie nowych pracowników do pracy
współorganizowanie działań marketingowych oraz promowanie i reprezentowanie restauracji
skuteczna współpraca z Szefem Kuchni w zakresie zarządzania ofertą gastronomiczną restauracji
dbałość o właściwy poziom wyników finansowych restauracji, w tym o właściwy foodcoast obszaru restauracyjnego
nadzór nad bieżącą rachunkowością działalności i przygotowaniem dokumentacji rozliczeniowo-księgowej dla działu księgowego w ramach PHU TOPAZ Sp. z o.o
współpraca w zakresie usług gastronomicznych i konferencyjnych z Dyrektorem Hotelu&Spa Hetman w Siedlcach