1. Pracodawca
  2. Somianka
  3. OŚRODEK SZKOLENIA SŁUŻBY WIĘZIENNEJ W POPOWIE
Ocen
poleca firmę Opinie ()
Ocena ogólna pracodawcy

OŚRODEK SZKOLENIA SŁUŻBY WIĘZIENNEJ W POPOWIE

Popowo-Parcele, ul. Nadbużańska

Dodaj opinię, pomóż innym znaleźć dobrego pracodawcę

Wszystkie ( 0 ) Pozytywna ( 0 ) Neutralna ( 0 ) Negatywa ( 0 )

Użytkownik: Administrator

Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Pokaż więcej >
Czy opinia była pomocna? 0 0
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.

Rekrutacje prowadzone przez firmę:

Wszystkie (2) Aktualne ( 0 ) Archiwalne ( 2 )

Funkcjonariusz Służby Więziennej - Szef kuchni

Kikity
Wygasła: 04.04.2024
Mianowanie
Obowiązki:
  • Organizacja nadzór nad pracą podległego personelu kuchennego oraz prowadzenie instruktażu technologicznego w zakresie produkcji kulinarnej. Nadzorowanie przebiegu procesów technologicznych zgodnie z normami
  • obowiązującymi recepturami i wymogami sanitarnymi w poszczególnych pomieszczeniach produkcyjnych. Nadzorowanie wydawania potraw z kuchni. Prowadzenie dokumentacji dotyczącej rozliczeń produkcji. Opracowywanie harmonogramów pracy dla personelu kuchni na poszczególnych stanowiskach
  • nadzorowania i przestrzegania przez podległy personel przepisów bhp i ppoż. oraz wymogów higieniczno-sanitarnych. Wykonywanie zadań ochronnych
Pokaż więcej >>
od 5 500 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

specjalista ds. żywienia

Popowo-Parcele
Wygasła: 30.09.2023
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Obowiązki:
  • - odpowiedzialność za całokształt zagadnień związanych z żywieniem osób przebywających na terenie Ośrodka
  • - przygotowywanie miesięcznych zapotrzebowani materiałowo-finansowych w zakresie potrzeb służby żywnościowej
  • - sprawowanie nadzoru nad realizacją pracy podległych pracowników
  • egzekwowanie od nich jakości i terminowości wykonywanych zadań
  • - sprawowanie nadzoru nad pracą bloku kuchennego
  • - wdrażanie i nadzór nad systemem HACCP – Instrukcja Dobrej Praktyki Higienicznej oraz Instrukcja Dobrej Praktyki Produkcyjnej
Pokaż więcej >>
od 4 800 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne