1. Pracodawca
  2. Łódź
  3. KING KONG S.C. ANDRZEJ PELC-GONERA WOJCIECH PROCHASKA
Ocen
poleca firmę Opinie ()
Ocena ogólna pracodawcy

KING KONG S.C. ANDRZEJ PELC-GONERA WOJCIECH PROCHASKA

Łódź, ul. Piotrkowska 211/4

Dodaj opinię, pomóż innym znaleźć dobrego pracodawcę

Wszystkie ( 0 ) Pozytywna ( 0 ) Neutralna ( 0 ) Negatywa ( 0 )

Użytkownik: Administrator

Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Pokaż więcej >
Czy opinia była pomocna? 0 0
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.

Rekrutacje prowadzone przez firmę:

Wszystkie (2) Aktualne ( 0 ) Archiwalne ( 2 )

Manager restauracji

aleja Tadeusza Kościuszki 132, Śródmieście, Łódź
Wygasła: 01.12.2023
pełny etat
umowa o pracę
umowa zlecenie
kontrakt B2B
praca stacjonarna
praca zdalna
menedżer
Obowiązki:
  • Proaktywne zarządzanie lokalem
  • Podejmowanie działań budujących satysfakcję gości
  • Zarządzanie obszarami mającymi wpływ na wyniki finansowe
  • Rekrutacja, szkolenie i rozwój swojego zespołu
  • Obsługa oraz zarządzanie systemem sprzedażowym
  • Przygotowywanie lokalu do udziału w imprezach gastronomicznych i festiwalach
  • Dbanie o utrzymanie najwyższych standardów jakościowych
  • Dbanie o prawidłowy przepływ dokumentacji, raportów
  • Dbanie o doskonałość operacyjną prowadzonej restauracji
  • Prowadzenie zmian, motywacja zespołu
  • Obsługa social mediów
Pokaż więcej >>
od 5000 do 8000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Menager - Kierownik restauracji

aleja Tadeusza Kościuszki 132, Śródmieście, Łódź
Wygasła: 29.09.2022
pełny etat
umowa o pracę
umowa zlecenie
kontrakt B2B
praca stacjonarna, praca zdalna
kierownik / koordynator, menedżer
Obowiązki:
  • Proaktywne zarządzanie lokalem
  • Podejmowanie działań budujących satysfakcję gości
  • Zarządzanie obszarami mającymi wpływ na wyniki finansowe
  • Rekrutacja, szkolenie i rozwój swojego zespołu
  • Obsługa oraz zarządzanie systemem sprzedażowym
  • Przygotowywanie lokalu do udziału w imprezach gastronomicznych i festiwalach
  • Dbanie o utrzymanie najwyższych standardów jakościowych
  • Dbanie o prawidłowy przepływ dokumentacji, raportów
  • Dbanie o doskonałość operacyjną prowadzonej restauracji
  • Prowadzenie zmian, motywacja zespołu
Pokaż więcej >>
od 5000 do 8000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Work or Not - Sprawdź pracodawcę i wybierz mądrze!

Jakie jest Twoja opinia na temat pracy w firmie KING KONG S.C. ANDRZEJ PELC-GONERA WOJCIECH PROCHASKA, podziel się opinią i pomóż innym.