1. Pracodawca
  2. Poznań
  3. REGINA DI MILANO SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ocen
poleca firmę Opinie ()
Ocena ogólna pracodawcy

REGINA DI MILANO SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

POZNAŃ, UL. KAROLA LIBELTA 29A / 9

Dodaj opinię, pomóż innym znaleźć dobrego pracodawcę

Wszystkie ( 0 ) Pozytywna ( 0 ) Neutralna ( 0 ) Negatywa ( 0 )

Użytkownik: Administrator

Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Pokaż więcej >
Czy opinia była pomocna? 0 0
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.

Rekrutacje prowadzone przez firmę:

Wszystkie (9) Aktualne ( 0 ) Archiwalne ( 9 )

Zastępca kierownika restauracji

Wilczak 17, Stare Miasto, Poznań
Wygasła: 09.02.2024
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
kierownik / koordynator, menedżer
Obowiązki:
  • Efektywne zarządzanie finansami lokalu we współpracy z Kierownikiem Lokalu oraz osiągania oczekiwanych wyników finansowych
  • Samodzielność, zaangażowanie i odwaga w sytuacji codziennej oraz kryzysowej
  • Podejmowanie działań, które zapewnią najwyższą jakość doświadczenia gastronomicznego naszym Gościom
  • Wspieranie rozwoju pracowników
Pokaż więcej >>
od 5300 do 5950 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Kierownik lokalu gastronomicznego

Wrocławska 20, Stare Miasto, Poznań
Wygasła: 17.06.2023
pełny etat
umowa o pracę
umowa zlecenie
kontrakt B2B
praca stacjonarna
kierownik / koordynator
Obowiązki:
  • Odpowiedzialność, samodzielność, inicjatywa,
  • dbanie o stały rozwój zespołu, który
  • zapewni odpowiedniej jakości doświadczenie gastronomiczne naszym Gościom i w ten sposób
  • przyczyni się do osiągnięcia założonych wyników finansowych
Pokaż więcej >>
od 4500 do 6000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Kierownik lokalu gastronomicznego

Wrocławska 20, Stare Miasto, Poznań
Wygasła: 17.05.2023
pełny etat
kontrakt B2B
praca stacjonarna
kierownik / koordynator
Obowiązki:
  • Odpowiedzialności, samodzielności i inicjatywy w podejmowanych działaniach w swoim obszarze odpowiedzialności,
  • dbałości o rozwój zespołu, który zapewni odpowiedniej jakości doświadczenie gastronomiczne, budując relacje z Gośćmi i w ten sposób osiągnie założone wyniki finansowe
od 4500 do 6000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Kierownik lokalu gastronomicznego

Wrocławska 20, Stare Miasto, Poznań
Wygasła: 08.03.2023
pełny etat
umowa zlecenie
kontrakt B2B
praca hybrydowa
kierownik / koordynator
Obowiązki:
  • Bycia zaangażowanym, serdecznym i efektywnie działającym z zespołem Liderem lokalu gastronomicznego oraz zespołu Kuchni - poczucia odpowiedzialności w swoim obszarze,
  • Dbania o wyniki sprzedażowe i rezultat osiągany dla lokalu oraz dla całej firmy,
  • Świadomości sprzedażowej, przygotowania raportów (dzienne, tygodniowe, miesięczne, kwartalne, roczne) wraz z wnioskowaniem na podstawie tych danych i działaniami z tym związanymi,
  • Dbanie o przestrzeganie zasad norm i higieny pracy w zespole lokalu gastronomicznego i kuchni, a także zespołowego poczucia codziennej frajdy z pracy,
  • Dbanie o wizerunek firmy, a w szczególności o zachowanie wartości, dobrych praktyk, przestrzeganie naszych standardów z jej filarami: czystość, jakość, sprzedaż sugestywno - relacyjna, gościnność,
  • Bieżącej dobrej i efektywnej współpracy z Kierownikami Zmian oraz zespołem Kuchni,
  • Koordynacji i udziału w cyklicznych spotkaniach wszystkich Liderów Lokali, optymalizacji własnych założeń i planów z działaniami innych działów,
  • Rekomendowania działań zapobiegawczych i prewencyjnych oraz współpracy w ich realizacji,
  • Dbanie o rozwój własny oraz współpracowników,
  • Proaktywności, zaangażowania i odpowiedzialności za swój obszar połączonego z partnerską współpracą z działami współzależnymi,
  • Świadomości wpływu swoją pracą na inne obszary w firmie - zespołowej współpracy oraz monitorowania, raportowania rezultatów do/dla zespołu
Pokaż więcej >>
od 5000 do 7000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Kierownik lokalu gastronomicznego

Wrocławska 20, Stare Miasto, Poznań
Wygasła: 29.12.2022
pełny etat
umowa zlecenie
kontrakt B2B
praca hybrydowa
kierownik / koordynator
Obowiązki:
  • Bycia zaangażowanym, serdecznym i efektywnie działającym z zespołem Liderem lokalu gastronomicznego oraz zespołu Kuchni - poczucia odpowiedzialności w swoim obszarze,
  • Dbania o wyniki sprzedażowe i rezultat osiągany dla lokalu oraz dla całej firmy,
  • Świadomości sprzedażowej, przygotowania raportów (dzienne, tygodniowe, miesięczne, kwartalne, roczne) wraz z wnioskowaniem na podstawie tych danych i działaniami z tym związanymi,
  • Dbanie o przestrzeganie zasad norm i higieny pracy w zespole lokalu gastronomicznego i kuchni, a także zespołowego poczucia codziennej frajdy z pracy,
  • Dbanie o wizerunek firmy, a w szczególności o zachowanie wartości, dobrych praktyk, przestrzeganie naszych standardów z jej filarami: czystość, jakość, sprzedaż sugestywno - relacyjna, gościnność,
  • Bieżącej dobrej i efektywnej współpracy z Kierownikami Zmian oraz zespołem Kuchni,
  • Koordynacji i udziału w cyklicznych spotkaniach wszystkich Liderów Lokali, optymalizacji własnych założeń i planów z działaniami innych działów,
  • Rekomendowania działań zapobiegawczych i prewencyjnych oraz współpracy w ich realizacji,
  • Dbanie o rozwój własny oraz współpracowników,
  • Proaktywności, zaangażowania i odpowiedzialności za swój obszar połączonego z partnerską współpracą z działami współzależnymi,
  • Świadomości wpływu swoją pracą na inne obszary w firmie - zespołowej współpracy oraz monitorowania, raportowania rezultatów do/dla zespołu
Pokaż więcej >>
od 5000 do 7000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Koordynator techniczny w sieci lokali gastronomicznych

Wrocławska 20, Stare Miasto, Poznań
Wygasła: 19.11.2022
część etatu
umowa zlecenie
kontrakt B2B
praca hybrydowa
kierownik / koordynator
Obowiązki:
  • Organizacja procesu naprawy sprzętów w lokalach gastronomicznych i kuchniach na terenie Poznania i Warszawy
  • Odpowiedzialność za optymalny czasowo i ekonomicznie proces od momentu zgłoszenia do powrotu z naprawy
  • Kontrola poszczególnych etapów prac, rozliczanie i raportowanie postępu wykonywania zleceń; bieżący kontakt ze “zgłaszającym” oraz “naprawiającym”
  • Odpowiedzialność za jak najszybszą organizację procesu naprawy, kontakt z serwisami, "złotymi rączkami", podwykonawcami i determinacja do jak najsprawniejszej pracy sprzętów w lokalach sprzedażowych i kuchniach
  • Proaktywność, zaangażowanie i odpowiedzialność za swój obszar połączony z partnerską współpracą z działami współzależnymi
  • Świadomość wpływu swoją pracą na inne obszary w firmie — zespołowa współpraca
  • Aktualizacja listy inwentaryzacyjnej sprzętów każdego lokalu i kuchni (1x w miesiącu)
  • Odpowiedzialność za magazyny (na ten moment w dwóch miastach: Poznań, Warszawa)
  • Aktualizowanie stanu aktualnie posiadanych sprzętów i zarządzanie ich użyciem (co wchodzi lub wychodzi z magazynów z potrzebną dokumentacją i klarownością tego procesu)
  • Rekomendowanie działań zapobiegawczych i prewencyjnych oraz aktywna współpraca w ich realizacji
  • Stworzenie harmonogramu obowiązkowych serwisów okresowych sprzętów w każdym z lokali sprzedażowych oraz kuchni i dbanie o ich realizację w ustalonych terminach
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Lider obszaru sprzedaży w sieci lokali gastronomicznych

Jarosława Dąbrowskiego 15A, Mokotów, Warszawa
Wygasła: 16.11.2022
pełny etat
kontrakt B2B
praca hybrydowa
kierownik / koordynator
Obowiązki:
  • Kreowania sprzedaży, a nie tylko jej nadzorowania,
  • proaktywności, zaangażowania i odpowiedzialności za swój obszar połączonego z partnerską współpracą z działami współzależnymi,
  • świadomości wpływu swoją pracą na inne obszary w firmie — zespołowej współpracy oraz monitorowania, raportowania rezultatów do/dla zespołu,
  • raportowania danych sprzedażowych i kosztowych firmy w formie ustalonej (dzienne, tygodniowe, miesięczne, kwartalne, roczne) wraz z wnioskowaniem na podstawie tych danych,
  • udziału w planowaniu strategii sprzedaży i bieżącym monitorowaniu rezultatów pracy własnej oraz zespołów w lokalach,
  • koordynacji i udziału w cyklicznych spotkaniach wszystkich zespołów, optymalizacji ich założeń i planów z działaniami innych działów,
  • proaktywność i koordynacja działań sprzedażowych z biznesowymi partnerami (np.: z zewnętrznymi dostawcami produktów, napojów),
  • współpracy z dostawcami zewnętrznymi (np.: Uber Eats, Bolt Food),
  • obserwacji i analizy otoczenia konkurencyjnego,
  • regularnych wizyt w lokalach, koordynacji spraw bieżących (sprzedaży, merchandisingu) do odpowiednich działów i proaktywnych działań na rzecz optymalizacji procesów,
  • rekomendowania działań zapobiegawczych i prewencyjnych oraz współpracy w ich realizacji
Pokaż więcej >>
od 5000 do 10000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Lider Produktu i Procesu gastronomicznego oraz analityki magazynowej

Wrocławska 20, Stare Miasto, Poznań
Wygasła: 01.10.2022
pełny etat
kontrakt B2B
praca hybrydowa
kierownik / koordynator
Obowiązki:
  • Zaangażowania i odpowiedzialności za swój obszar połączonego z partnerską współpracą,
  • Świadomości wpływu swoją pracą na inne obszary w firmie - zespołowej współpracy oraz monitorowania, raportowania rezultatów do/dla zespołu,
  • Zarządzanie centralną produkcją gastronomiczną w Poznaniu i w Warszawie,
  • Zarządzanie dostawami zewnętrznymi oraz wewnętrznymi,
  • Prowadzenie dokumentacji związanej z bieżącymi dostawami oraz produkcją,
  • Bieżącego monitorowania raportowania food-, beverage cost (per lokal, miasto, total),
  • Monitorowania i raportowania różnic inwentaryzacyjnych oraz strat wraz z wnioskami,
  • Bieżącego monitorowania jakości i kosztów w lokalach produkcyjnych i działania mającego na celu usprawnienie oraz optymalizacje ww.,
  • Tworzenie procedur dotyczących standaryzacji produktów oraz procesów związanych z dostawami, magazynowaniem i produkcją w zgodzie z zasadami BHP, Sanepid etc. oraz w zgodzie z wartościami Kury Warzyw,
  • Działania na rzecz optymalizacji procesów produkcyjnych oraz logistycznych,
  • Rekomendowanie działań zapobiegawczych i prewencyjnych oraz współpraca w ich realizacji,
  • Negocjacje cenowe z dostawcami zewnętrznymi
Pokaż więcej >>
od 5000 do 8000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Kebap Master

Warszawa
Wygasła: 03.11.2018
Pracownik fizyczny
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Work or Not - Sprawdź pracodawcę i wybierz mądrze!

Jakie jest Twoja opinia na temat pracy w firmie REGINA DI MILANO SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, podziel się opinią i pomóż innym.