Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (6)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 6 )
Kucharz
Ełk
Wygasła: 09.08.2024
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
Przygotowywanie posiłków w oparciu o dzienny jadłospis
dbałość o jakość i ilość przygotowywanych i wydawananych posiłków; właściwe wykonywanie obróbki wstępnej i termicznej przyrządzanych potraw oraz sporządzanie zapisów w kartach HACCP. Pobieranie art. spożywaczych z magazynu; prowadzenie dokumentacji dobrej praktyki higienicznej w stołówce. Codzienny monitoring zgodnie z przepisami HACCP. Praca w obieralni jarzyn i ziemniaków. Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków
terminowe i higieniczne ich przygotowywanie. Zachowanie wzorcowej czystości w pomieszczeniach kuchennych
opracowanie planów realizacji zadań remontowych i inwestycyjnych
w tym tworzenie harmonogramów prac; prowadzenie sprawzwiązanych z pełnieniem przez Szpital funkcji inwestora dla zadań inwestycyjnych
odnów i remontów; prowadzenie spraw zprzebiegu realizacji budowy w zakresie niezbędnym do zabezpieczenia interesów inwestora (Szpitala) i przyszłego użytkownika
pełnienie funkcji inspektora nadzoru inwestorskiego; przygotowanie zgłoszeń robót budowlanychzlecanych przez Szpital w przypadkah robót objętych zwolnieniem z obowiązku pozwolenia na budowę zgodnie z Prawem budowlanym; przygotowanie umów na roboty budowlane i usługi projektowania; nadzór nad zleconymi pracami projektowymi wraz z ich sprawdzeniem i odbiorem
rozliczanie inwestycji w zakresie przedsięwzięć budowlanych
Codzienne przygotowywanie posiłków w oparciu o dzienny jadłospis; pobieranie artykułów spożywczych z magazynu; właściwe wykonywanie obróbki wstępnej i termicznej przyrządzanych potraw
od 3 010 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
KUCHARZ
Lublin
Wygasła: 30.04.2022
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
Codzienne przygotowywanie posiłków w oparciu o dzienny jadłospis
właściwe wykonywanie obróbki wstępnej i termicznej przyrządzanych potraw
dbanie o najwyższą jakość posiłków
prowadzenie dokumentacji dobrej praktyki higienicznej
przygotowywanie oraz przeprowadzanie postępowań na wybór wykonawców i nadzór nad realizacją umów na dostawy
usługi i remonty;
współpraca z dostawcami i podwykonawcami w zakresie prac konserwatowrskichi remontowych;
prowadzenie magazynu z materiałami budowlanymi oraz konserwacyjnymi;
nadzór nad terminami oraz bieżącymi zadaniami działu;
udział w sporządzaniu umówramowych oraz aneksów;
sporządzanie protokołów odbiorowych i zamówień;
kompletowanie dokumentacji
obsługa elektronicznego systemu magazynowego;
monitorowaniesprawności urządzeń