1. Pracodawca
  2. Wałbrzych
  3. SIRBUD - MINARI S. A.
Ocen
poleca firmę Opinie ()
Ocena ogólna pracodawcy

SIRBUD - MINARI S. A.

WAŁBRZYCH, UL. ORKANA 91A

Dodaj opinię, pomóż innym znaleźć dobrego pracodawcę

Wszystkie ( 0 ) Pozytywna ( 0 ) Neutralna ( 0 ) Negatywa ( 0 )

Użytkownik: Administrator

Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Pokaż więcej >
Czy opinia była pomocna? 0 0
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.

Rekrutacje prowadzone przez firmę:

Wszystkie (3) Aktualne ( 0 ) Archiwalne ( 3 )

Pomoc kuchenna

Szczawno-Zdrój
Wygasła: 31.10.2023
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
  • - utrzymywanie porządku - zmywanie naczyń - czyszczenie sprzętów - przygotowywanie warzyw i owoców (obieranie
  • krojenie) - gastronomiczny rozbiór mięsa - porcjowanie i dekorowanie wyrobów - zabezpieczanie przed zepsuciem surowców
  • półproduktów i wyrobów gotowych - wykonywanie poleceń kucharza
Pokaż więcej >>
od 3 600 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Recepcjonista hotelowy

Szczawno-Zdrój
Wygasła: 11.08.2022
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
  • Obsługa recepcji hotelowej (przyjmowanie rezerwacji
  • zakwaterowanie i wykwaterowanie gości hotelowych
  • rozliczanie pobytów gości
  • wystawianie faktur
  • udzielanie klientom hotelu informacji dotyczących zasad pobytu i dostępności usług
  • obsługa recepcji w języku polskim i obcym
  • prowadzenie elektronicznej rezerwacji miejsc w hotelu)
Pokaż więcej >>
od 3 010 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Kucharz

Szczawno-Zdrój
Wygasła: 31.05.2022
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
  • 1. Sporządzanie różnych grup i asortymentów potraw
  • ciast
  • napojów i deserów według ustalonych norm i receptur gastronomicznych. 2. Przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami podstawowych zagadnień higieny. 3. Zabezpieczenie surowców i wyrobów przed zepsuciem
  • zapobieganie ich stratom oraz prawidłowe przechowywanie
  • magazynowanie artykułów spożywczych
  • surowców
  • półproduktów i produktów kulinarnych. 4. Właściwy dobór surowców i półproduktów
  • które będą wykorzystywane do przygotowania potraw; ich ocena jakościowa; właściwa obróbka ręczna
  • mechaniczna
  • termiczna surowców; zachowanie zasady maksymalnego wykorzystania surowców. 5. Prawidłowe zestawianie posiłków i układanie menu. 6. Utrzymywanie wysokich standardów jakościowych
Pokaż więcej >>
od 3 500 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne