Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (9)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 9 )
Nauczyciel wspomagajacy
Warszawa
Wygasła: 05.10.2022
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
praca z dziećmi z orzeczeniem o potrzebie kształcenia specjalnego
od 3 424 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Nauczyciel etyki
Warszawa
Wygasła: 07.10.2022
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
Obowiązki: zajęcia z etykiw klasach 7 i 8
od 2 294 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Starsza woźna
Warszawa
Wygasła: 07.09.2022
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
1. wykonywanie prac w sposób zgodny z wymaganiami higieny i zasadami bhp oraz stosowanie się do wskazówek kucharza; 2. wykonywanie prac przygotowawczych przy sporządzaniu posiłków; 3. przygotowywanie potraw zgodnie ze wskazówkami kucharza; 4. systematyczne wyparzanie naczyń i sprzętu kuchennego; 5. pomoc przy wydawaniu posiłków; 6. obowiązkowe noszenie odzieży ochronnej podczas pracy w kuchni; 7. zastępowanie kucharza podczas jego nieobecności; 8. utrzymywanie pomieszczeń kuchni w należytym porządku i ładzie; 9. sprzątanie bloku żywienia: a. pomieszczenia obróbki wstępnej warzyw; b. magazynu jajek
warzyw
chłodni i pomieszczenia sanitarnego; c. schodów; d. korytarzy; e. kuchni; f. zmywaka; g. pomieszczenia obróbki wstępnej mięsa
ryb
warzyw; h. pomieszczenia socjalnego wraz z łazienką; i. pomieszczenia gospodarczego; j. szaf kuchennych k. rozmrażanie chłodziarek i zamrażarek; l. sprzątanie stołówki; 10. znajomość wszystkich instrukcji sporządzonych na potrzeby kuchni; 11. zgłaszanie na bieżąco ewentualnych usterek i awarii; 12. współodpowiedzialność materialna za sprzęt kuchenny ; 13. przestrzeganie przepisów bhp i p/poż
1. kontrolowanie uczniów przychodzących i wychodzących ze szkoły w zakresie ich obowiązków ustalonych w statucie szkoły (zmiana obuwia
zasady zwalniania); 2. sprawowanie nadzoru nad wejściem głównym
w tym nadzorowanie ruchu uczniów; 3. zgłaszanie kierownikowi gospodarczemu przebywania na terenie szkoły osób
których obecność budzi niepokój bądź uzasadnione podejrzenie; 4. prowadzenie książki wejść i wyjść; 5. udzielanie informacji interesantom; 6. zezwalanie na opuszczenie szkoły tylko uczniom posiadającym wpis w dzienniczku dokonany przez rodziców podpisany przez wychowawcę
pedagoga
wicedyrektora lub dyrektora; 7. zgłaszanie obecności osób obcych w pobliżu szkoły
zagrażających bezpieczeństwu uczniów lub zachowujących się podejrzanie; 8. informowanie po godz. 1600 patroli Straży Miejskiej lub Policji o problemach z zapewnieniem porządku i bezpieczeństwa w okolicy wejścia do obiektu szkolnego
boiska; 9. utrzymywanie czystości w przydzielonym rejonie sprzątania poprzez codzienne wykonywanie czynności: a. wycieranie na wilgotno kurzy
b. wietrzenie pomieszczeń
c. zmywanie podłóg
d. podlewanie i pielęgnowanie kwiatów
e. uzupełnianie w pojemnikach mydła
papieru toaletowego
ręczników papierowych
f. mycie i odkażanie sanitariatów
g. przecieranie drzwi a w razie potrzeby mycie szyb
h. odkurzanie dywanów. 10. zabezpieczenie pomieszczeń przed kradzieżą
włamaniem - zamykanie okien
drzwi; 11. sprzątanie okresowe podczas ferii
wakacji
przerw świątecznych obejmujące gruntowne porządki w wyznaczonych do codziennego sprzątania pomieszczeń: mycie okien
pastowanie podłóg
trzepanie i pranie dywanów
zmianę zasłon
firan i itp.; 12. sprzątanie po przerwach podłóg korytarzy
schodów oraz toalet; 13. dbanie o porządek i czystość w przydzielonym pomieszczeniu gospodarczym; 14. pełnienie dyżurów w stołówce szkolnej; 15. zastępowanie nieobecnych pracowników i wykonywanie przydzielonego zakresu obowiązków: 16. przekazywanie informacji kierownictwu szkoły o zauważonych nieprawidłowościach w zapewnianiu bezpieczeństwa uczniów i pracowników; 17. przestrzeganie przepisów bhp i p/poż
1. wykonywanie prac w sposób zgodny z wymaganiami higieny i zasadami bhp oraz stosowanie się do wskazówek kucharza; 2. wykonywanie prac przygotowawczych przy sporządzaniu posiłków; 3. przygotowywanie potraw zgodnie ze wskazówkami kucharza; 4. systematyczne wyparzanie naczyń i sprzętu kuchennego; 5. pomoc przy wydawaniu posiłków; 6. obowiązkowe noszenie odzieży ochronnej podczas pracy w kuchni; 7. zastępowanie kucharza podczas jego nieobecności; 8. utrzymywanie pomieszczeń kuchni w należytym porządku i ładzie; 9. sprzątanie bloku żywienia: a. pomieszczenia obróbki wstępnej warzyw; b. magazynu jajek
warzyw
chłodni i pomieszczenia sanitarnego; c. schodów; d. korytarzy; e. kuchni; f. zmywaka; g. pomieszczenia obróbki wstępnej mięsa
ryb
warzyw; h. pomieszczenia socjalnego wraz z łazienką; i. pomieszczenia gospodarczego; j. szaf kuchennych k. rozmrażanie chłodziarek i zamrażarek; l. sprzątanie stołówki; 10. znajomość wszystkich instrukcji sporządzonych na potrzeby kuchni; 11. zgłaszanie na bieżąco ewentualnych usterek i awarii; 12. współodpowiedzialność materialna za sprzęt kuchenny ; 13. przestrzeganie przepisów bhp i p/poż
1. kontrolowanie uczniów przychodzących i wychodzących ze szkoły w zakresie ich obowiązków ustalonych w statucie szkoły (zmiana obuwia
zasady zwalniania); 2. sprawowanie nadzoru nad wejściem głównym
w tym nadzorowanie ruchu uczniów; 3. zgłaszanie kierownikowi gospodarczemu przebywania na terenie szkoły osób
których obecność budzi niepokój bądź uzasadnione podejrzenie; 4. prowadzenie książki wejść i wyjść; 5. udzielanie informacji interesantom; 6. zezwalanie na opuszczenie szkoły tylko uczniom posiadającym wpis w dzienniczku dokonany przez rodziców podpisany przez wychowawcę
pedagoga
wicedyrektora lub dyrektora; 7. zgłaszanie obecności osób obcych w pobliżu szkoły
zagrażających bezpieczeństwu uczniów lub zachowujących się podejrzanie; 8. informowanie po godz. 1600 patroli Straży Miejskiej lub Policji o problemach z zapewnieniem porządku i bezpieczeństwa w okolicy wejścia do obiektu szkolnego
boiska; 9. utrzymywanie czystości w przydzielonym rejonie sprzątania poprzez codzienne wykonywanie czynności: a. wycieranie na wilgotno kurzy
b. wietrzenie pomieszczeń
c. zmywanie podłóg
d. podlewanie i pielęgnowanie kwiatów
e. uzupełnianie w pojemnikach mydła
papieru toaletowego
ręczników papierowych
f. mycie i odkażanie sanitariatów
g. przecieranie drzwi a w razie potrzeby mycie szyb
h. odkurzanie dywanów. 10. zabezpieczenie pomieszczeń przed kradzieżą
włamaniem - zamykanie okien
drzwi; 11. sprzątanie okresowe podczas ferii
wakacji
przerw świątecznych obejmujące gruntowne porządki w wyznaczonych do codziennego sprzątania pomieszczeń: mycie okien
pastowanie podłóg
trzepanie i pranie dywanów
zmianę zasłon
firan i itp.; 12. sprzątanie po przerwach podłóg korytarzy
schodów oraz toalet; 13. dbanie o porządek i czystość w przydzielonym pomieszczeniu gospodarczym; 14. pełnienie dyżurów w stołówce szkolnej; 15. zastępowanie nieobecnych pracowników i wykonywanie przydzielonego zakresu obowiązków: 16. przekazywanie informacji kierownictwu szkoły o zauważonych nieprawidłowościach w zapewnianiu bezpieczeństwa uczniów i pracowników; 17. przestrzeganie przepisów bhp i p/poż
1. kontrolowanie uczniów przychodzących i wychodzących ze szkoły w zakresie ich obowiązków ustalonych w statucie szkoły (zmiana obuwia
zasady zwalniania);
2. sprawowanie nadzoru nad wejściem głównym
w tym nadzorowanie ruchu uczniów;
3. zgłaszanie kierownikowi gospodarczemu przebywania na terenie szkoły osób
których obecność budzi niepokój bądź uzasadnione podejrzenie;
4. prowadzenie książki wejść i wyjść;
5. udzielanie informacji interesantom;
6. zezwalanie na opuszczenie szkoły tylko uczniom posiadającym wpis w dzienniczku dokonany przez rodziców podpisany przez wychowawcę
pedagoga
wicedyrektora lub dyrektora;
7. zgłaszanie obecności osób obcych w pobliżu szkoły
zagrażających bezpieczeństwu uczniów lub zachowujących się podejrzanie;
8. informowanie po godz. 16:00 patroli Straży Miejskiej lub Policji o problemach z zapewnieniem porządku i bezpieczeństwa w okolicy wejścia do obiektu szkolnego
boiska;
9. utrzymywanie czystości w przydzielonym rejonie sprzątania poprzez codzienne wykonywanie czynności:
a. wycieranie na wilgotno kurzy
b. wietrzenie pomieszczeń
c. zmywanie podłóg
d. podlewanie i pielęgnowanie kwiatów
e. uzupełnianie w pojemnikach mydła
papieru toaletowego
ręczników papierowych
f. mycie i odkażanie sanitariatów
g. przecieranie drzwi a w razie potrzeby mycie szyb
h. odkurzanie dywanów.
10. zabezpieczenie pomieszczeń przed kradzieżą
włamaniem - zamykanie okien
drzwi;
11. sprzątanie okresowe podczas ferii
wakacji
przerw świątecznych obejmujące gruntowne porządki w wyznaczonych do codziennego sprzątania pomieszczeń: mycie okien
pastowanie podłóg
trzepanie i pranie dywanów
zmianę zasłon
firan i itp.;
12. sprzątanie po przerwach podłóg korytarzy
schodów oraz toalet;
13. dbanie o porządek i czystość w przydzielonym pomieszczeniu gospodarczym;
14. pełnienie dyżurów w stołówce szkolnej;
15. zastępowanie nieobecnych pracowników i wykonywanie przydzielonego zakresu obowiązków.
16. przekazywanie informacji kierownictwu szkoły o zauważonych nieprawidłowościach w zapewnianiu bezpieczeństwa uczniów i pracowników;
17. przestrzeganie przepisów bhp i p/poż
1. kontrolowanie uczniów przychodzących i wychodzących ze szkoły w zakresie ich obowiązków ustalonych w statucie szkoły (zmiana obuwia
zasady zwalniania);
2. sprawowanie nadzoru nad wejściem głównym
w tym nadzorowanie ruchu uczniów;
3. zgłaszanie kierownikowi gospodarczemu przebywania na terenie szkoły osób
których obecność budzi niepokój bądź uzasadnione podejrzenie;
4. prowadzenie książki wejść i wyjść;
5. udzielanie informacji interesantom;
6. zezwalanie na opuszczenie szkoły tylko uczniom posiadającym wpis w dzienniczku dokonany przez rodziców podpisany przez wychowawcę
pedagoga
wicedyrektora lub dyrektora;
7. zgłaszanie obecności osób obcych w pobliżu szkoły
zagrażających bezpieczeństwu uczniów lub zachowujących się podejrzanie;
8. informowanie po godz. 16:00 patroli Straży Miejskiej lub Policji o problemach z zapewnieniem porządku i bezpieczeństwa w okolicy wejścia do obiektu szkolnego
boiska;
9. utrzymywanie czystości w przydzielonym rejonie sprzątania poprzez codzienne wykonywanie czynności:
a. wycieranie na wilgotno kurzy
b. wietrzenie pomieszczeń
c. zmywanie podłóg
d. podlewanie i pielęgnowanie kwiatów
e. uzupełnianie w pojemnikach mydła
papieru toaletowego
ręczników papierowych
f. mycie i odkażanie sanitariatów
g. przecieranie drzwi a w razie potrzeby mycie szyb
h. odkurzanie dywanów.
10. zabezpieczenie pomieszczeń przed kradzieżą
włamaniem - zamykanie okien
drzwi;
11. sprzątanie okresowe podczas ferii
wakacji
przerw świątecznych obejmujące gruntowne porządki w wyznaczonych do codziennego sprzątania pomieszczeń: mycie okien
pastowanie podłóg
trzepanie i pranie dywanów
zmianę zasłon
firan i itp.;
12. sprzątanie po przerwach podłóg korytarzy
schodów oraz toalet;
13. dbanie o porządek i czystość w przydzielonym pomieszczeniu gospodarczym;
14. pełnienie dyżurów w stołówce szkolnej;
15. zastępowanie nieobecnych pracowników i wykonywanie przydzielonego zakresu obowiązków.
16. przekazywanie informacji kierownictwu szkoły o zauważonych nieprawidłowościach w zapewnianiu bezpieczeństwa uczniów i pracowników;
17. przestrzeganie przepisów bhp i p/poż