1. Pracodawca
  2. Warszawa
  3. PROVANCE PIOTR KOCZOT
Ocen
poleca firmę Opinie ()
Ocena ogólna pracodawcy

PROVANCE PIOTR KOCZOT

Warszawa, ul. Stanisława Jachowicza 7A

Dodaj opinię, pomóż innym znaleźć dobrego pracodawcę

Wszystkie ( 0 ) Pozytywna ( 0 ) Neutralna ( 0 ) Negatywa ( 0 )

Użytkownik: Administrator

Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Pokaż więcej >
Czy opinia była pomocna? 0 0
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.

Rekrutacje prowadzone przez firmę:

Wszystkie (3) Aktualne ( 0 ) Archiwalne ( 3 )

Szef Kuchni w firmie cateringowej

Warszawa
Wygasła: 10.02.2024
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
praca stacjonarna
kierownik / koordynator
Obowiązki:
  • Nadzór nad pracą kuchni w trakcie przygotowywania dań zgodnie z recepturami
  • Kreacja menu, przygotowanie receptur
  • Dbałość o jakość, wygląd i walory smakowe przygotowywanych potraw
  • Utrzymanie food cost na stałym poziomie
  • Odpowiedzialność za jakość i terminowość wydawanych potraw
  • Odpowiedzialność za utrzymanie czystości pomieszczeń oraz urządzeń kuchni
  • Sporządzanie list zakupowych oraz odpowiedzialność za właściwe zatowarowanie magazynu kuchni
  • Odpowiedzialność za respektowanie zasad bhp, haccp jak i ogólnych zasad przez podległych pracowników kuchni
  • Dbanie o dobrą atmosferę na kuchni
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Szef Kuchni w firmie cateringowej

Warszawa
Wygasła: 24.11.2023
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
praca stacjonarna
kierownik / koordynator
Obowiązki:
  • Nadzór nad pracą kuchni w trakcie przygotowywania dań zgodnie z recepturami
  • Kreacja menu, przygotowanie receptur
  • Dbałość o jakość, wygląd i walory smakowe przygotowywanych potraw
  • Utrzymanie food cost na stałym poziomie
  • Odpowiedzialność za jakość i terminowość wydawanych potraw
  • Odpowiedzialność za utrzymanie czystości pomieszczeń oraz urządzeń kuchni
  • Sporządzanie list zakupowych oraz odpowiedzialność za właściwe zatowarowanie magazynu kuchni
  • Odpowiedzialność za respektowanie zasad bhp, haccp jak i ogólnych zasad przez podległych pracowników kuchni
  • Dbanie o dobrą atmosferę na kuchni
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Kucharz

Warszawa
Wygasła: 19.11.2017
Specjalista
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Work or Not - Sprawdź pracodawcę i wybierz mądrze!

Jakie jest Twoja opinia na temat pracy w firmie PROVANCE PIOTR KOCZOT, podziel się opinią i pomóż innym.